Egy idő után az ember már hozzászokik ahhoz, hogy a manapság „tej” címszó alatt futó fehér lötty 4 nap alatt sem savanyodik meg a hűtőben, és még csak nem is csodálkozunk el rajta. Ez van, minden egyre művebb körülöttünk. A tej is.
Egy idő után az ember már hozzászokik ahhoz, hogy a manapság „tej” címszó alatt futó fehér lötty 4 nap alatt sem savanyodik meg a hűtőben, és még csak nem is csodálkozunk el rajta. Ez van, minden egyre művebb körülöttünk. A tej is.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek