Hogyan él, és hogyan látja a Johnny's Entertainment becses felfedezettjeit egy szegény magyar egyetemista, avagy hétköznapok és fangörlködés ezerrel. (Igen, én támogatom a "Népesítsük be a Földet a JE-tagok utódaival!" - mozgalmat... :D )

Utolsó kommentek

  • Szecuna: Osztom a véleményed, Rui forever(L):P Az én véle... (2010.11.04. 20:35) Hana Yori Dango 2
  • Kaze: @Niyami: Szia! Ha írsz nekem egy mélt a kazenoki... (2009.12.01. 17:21) Boys Love
  • Niyami: szia, naagyon nagyon meg szeretném nézni ezt a d... (2009.12.01. 17:11) Boys Love
  • Kaze: @Írisz-chan: Küldtem levelet, remélem megkapod. (2009.06.25. 06:32) Boys Love
  • Írisz-chan: Szia! Én nem vagyok túlságosan otthon a letöltés... (2009.06.18. 20:11) Boys Love
  • Utolsó 20

Látogatók

Honnan látogattak?

free counters

Tanuljunk japánul!

Csak YamaPi-stílusban: minden napra egy új kifejezés. Hajrá! :)

Kurosagi

Boys Love

2008.04.21. 10:13 | Kaze | 23 komment

Hát ezt is megnéztem végre. (Hogy én mit össze nem kerestem a neten, hogy felirat is legyen hozzá!)
Még mielőtt belevágnék az írásba, szeretném leszögezni, hogy a filmben 2 férfi szerelméről van szó, úgyhogy, aki az ilyesmitől undorodik, az gyorsan lépjen is innen tovább!

A történet: Mamiya, a fiatal újságíró, azt a feladtot kapja, hogy készítsen interjút Noeru-vel, a még középiskolás modellel, aki mellesleg festő is egyben. (Na erről mondjuk lehet vitatkozni... Mármint a tehetségéről, de mindegy.) A két srác első találkozása nem éppen a legszerencsésebbre sikerül: Noeru rányomul Mamiyára, aki persze ledöbben, aztán tiltakozik, végül Noeru győz. Másnap Mamiya önmagától undorodva áll a zuhany alatt, próbálja kitörölni a fejéből az előző napi eseményeket. Noeru azonban némi ügyeskedéssel eléri, hogy az újságíró felmenjen este a lakására. Mamiya habozik ugyan, de végül csak becsenget, s ami akkor a szeme elé tárul, teljesen lefagyasztja: Noeru ágyából épp akkor kászálódik ki egy idősebb férfi - meztelenül. Noeru persze újfent bepróbálkozik Mamiyánál, aki azonban dühösen elviharzik a fiú lakásáról.
Mamiyát az ezt követő napokban nem hagyja nyugodni a látvány, ami aznap este a szeme elé tárult, s végül elhatározza, hogy megpróbál beszélni Noeru-vel, s rábírni a fiút, hogy hagyjon fel ezzel a csapongó életformával. Ettől az ötlettől vezérelve visszamegy Noeru lakásához, ám a fiú helyett csak annak osztálytársával, Chidorival találkozik. Chidori mesél neki Noeru igazi énjéről, s bevallja Mamiyának, hogy ő már évek óta szerelmes belé. Mamiya ekkor döbben rá, hogy kezd vonzódni Noeru-höz. Megkeresi őt az uszodában, s egyezséget köt vele: ha sikerül neki elkapnia Noeru-t a vízben, akkor a fiú felhagy eddigi önromboló életével, s újra szorgalmasan járni fog az iskolába. Mondanom sem kell, sikerül neki elkapnia Noerut. :)
Innentől kezdve pár boldog hét vár rájuk: Noeru megtanítja úszni Mamiyát, cserébe a fiú boxolni oktatja Noerut, rengeteget sms-eznek, s lassan kezdenek egymásba szeretni.
Mindeközben Chidoriban dúl a féltékenység, elmegy Mamiya lakására, s megfenyegeti az újságírót, hogy ne találkozzon többet Noeru-vel. Ezután reménytelenségében egy elkeseredett lépésre szánja el magát: bevallja szerelmét Noeru-nek. Persze elutasító választ kap, ami mindkét félnek fájdalmat okoz: Chidori keserves zokogással, Noeru pedig (amiért megbántotta addigi legjobb barátját) mértéktelen alkoholizálással könnyít a szívén. A lerészegedett Noeru aztán éjjel egy parkban köt ki, ahol egy arra járó férfi brutálisan bántalmazza és megerőszakolja. Mivel az arcát kékre-zöldre verték, kényszerpihenőre küldi  a modellügynöksége. Noeru teljesen maga alatt van, napokig csak gubbaszt a sötét szobában, vágyódik Mamiyára, de felhívni nem meri. Mamiya -Chidori akciójának hála- szintén nem mer telefonálni Noeru-nek, ám ő is áhítozik a fiú után. Így telnek a napok, hetek, mikor is egyik reggel Mamiya döbbenten olvassa az újságban megjelenő cikket a Noeru-t ért támadásról. Fejvesztve rohan Noeru-höz, ám amikor benyit a lakásba, a srác éppen az ágyban fetreng egy idegen férfival. Mamiyát sokkolja a látvány, s Noeru fejéhez vágja, hogy az megszegte az uszodában tett ígéretét. Erre Noeru végre megnyílik neki, s könnyek közt elmeséli, miért él úgy, ahogy, s miért nem hisz az ígéretekben. Látva Noeru könnyeit, Mamiya ráébred arra, hogy mennyire szereti az előtte álló srácot, és magához öleli, Noeru pedig kétségbeesett zokogás közepette viszonozza az ölelést.
És innentől jöhetne a fullos hepiend....ha nem lenne ugye még egy szereplője a szerelmi háromszögnek: Chidori.
A vége-poént nem lőném le, akit érdekel, nézze meg!

Nem egy világklasszis film, annyi szent, de egyszer nézhető. Egy jelenet nagyon megfogott: amikor az elején, összekulcsolt kézzel ülnek a metrón (ez van a plakáton is). Pedig akkor még nem is tudtam azt, amit most tudok, és amit mindenki más is meg fog tudni, ha végignézi a filmet.
A vége nekem nagyon WTF?-jellegű volt, szerintem azt elrontották cseppet, viszont a gyönyörű főszereplő, Saito Takumi kárpótol bennünket a film középszerűségéért!

Ohhh, igggen, kedveseim, beleszerettem ebbe a srácba is! (Kár, hogy nagyon mélyre kell ásnom a neten ahhoz, hogy találjak róla bármit is. Hehhe, de a karácsonyi szólólemezét már sikerült levadásznom: egek, hogy ezeknek a japán ájdoloknak kötelező jelleggel kell színészkedni, táncolni és énekelni?! Eddig úgy tudtam, hogy Takumi barátunk csak egy mezei színész, de aztán ma rá kellett jönnöm, mekkorát tévedtem: ő kéremszépen még énekel is.

Mindegy, itt egy kis ajándék, tőlem nektek: kis válogatás Saito-képekből.
(Aztán nem telecsorgatni ám a klaviatúrát nyállal, mint ahogyan én is tettem! :D)


A bejegyzés trackback címe:

https://modernjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr49435032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hesz 2008.04.21. 10:46:48

Akkor én meg megmutizom, hogy ha Saito Takumi akkor mi...
www.youtube.com/watch?v=n847VnP7FAk
3 percnyi fürdés... és félmeztelen jelenetek... OMG a pasas rém gyönyörű!
De nem győzöm mondogatni, hogy Itsuka no kimi e, meg Sukitomo, bár ott pöppet nehéz felfogású a szentem...
Nekem egy éjszakám ment rá, hogy elég képet találjak róla, de infót még kevesebbet sikerült... nem is tudtam, hogy énekel is a szépség ^^ Menten utána is nézek!

Leírásod nem győzött, meg a filmet még mindig utálom, és csak azt a jelenetet vagyok hajlandó nézni amikor lezúg róla a lepedő... ^^'

Hesz 2008.04.21. 10:50:47

Egek bár lehetne szerkeszteni... a Hyoutei nem egy banda, hanem egy csapat... a Prince of tennis-ben annak a csapatnak a neve amelyikben ő is játszik... POT musical szerintem rémes, de van benne Shirota Yuu meg ő szóval lehet hogy mégis rámozdulok majd...

Kaze 2008.04.21. 11:11:13

Ohh-ohh, a fürdőzős jelenetes videó megvan, és hmmmm, nagyon nyami! Most épp a Photobookja után vadászok, de mindenhol csak megvenni lehet, letölteni nem... (Ha esetleg megvan, ne fogd vissza magad!)

Egyébként itt a szentemnek a lemeze:
www.megaupload.com/pt/?d=AEGK1FV1

Na Hyoutei-t azért néztem bandának, mert
a.) tudatlan vagyok Prince of tennis téren
b.) YouTube-on láttam vmi koncert-félét, ahol felléptek és... és ÉNEKELTEK! o.o

Egyébként csak nekem hasonlít a drága nagyon Tacchon-ra??!

A többi filmjéhez meg nem találtam még használható torrentet/MU/MF-linket, csak spanyolt, az meg nem az én nyelvem. (Valaki egészen nyugodtan megszánhatna!)

Egyébként nekem sem tetszett annyira a film, csak az az egy jelenet, amit megírtam.

Kaze 2008.04.21. 11:14:41

Why, Jennifer, WHY??! Miért van az, hogy folyton szórakozik velem ez a nyamvadt blog.hu? Nem értem, most miért nem akarja megjeleníteni a legújabb kommenteket.... *dühös, de nagyon*

Hesz 2008.04.21. 11:56:51

Én se értem...
Köszönöm töltöm ^^

Én se nagyon, de aztán rákerestem és beugrott XD
Sukitomo angol hardsubbal:
1: www.megaupload.com/?d=7HZFYXXG
2: www.megaupload.com/?d=UIVNKFND

Itsuka no kimi e angol hardsubbal:
1: www.megaupload.com/?d=TLPAHHNN
2: www.megaupload.com/?d=LPZEKXID

Egyébként ajánlom figyelmedbe aarinfantasy-t... nem csak manga és anime készletük szép, hanem a film is... ^^

Nekem nem hasonlít Tacchonra mert ő nekem egy kisfiú ez a pasi meg egy DÖG!

Kaze 2008.04.21. 12:28:57

Kösziköszikösziköszi! Nagyon köszi, már szedem is!

Hesz 2008.04.21. 12:31:12

Sukitomo-tól ne várj sokat még egy csók sincs benne... :(

Deee Itsuka no kime e-ben van csók, meg egy-két nagyon aranyos jelenet!!! És ott a másik srác is írtó édi ^^

Kaze 2008.04.21. 12:35:25

Na vazzz, blog.hu... most meg lemaradt a fele, annak, amit írtam!

Szóval. Az Aarinfantasy-n azóta nem voltam, mióta áttértem a kétdimenziós bishikről a 3D-sekre, de most, hogy mondod... Megyek is turkálni egy kicsit... :D

Tacchon meg igenis tud néha nagyon D.Ö.G. lenni, nem gyakran, da tud. :p
Nemrég láttam egy olyan képet róla, amin nagyjából úgy nézett ki, mint egy náci kiképzőtiszt, és... hmmm... hát... annyira... uhh... maradjunk abban, hogy ha engem vallatna abban a szerelésben, én mindent bevallanék, és még élvezném is.

Kaze 2008.04.21. 12:50:06

És még ez is lemaradt:
Boys love-ban sem volt csók, meg úgy általában csíkszeműeknél,mint tudjuk, ha van is csók, az mind olyan kis szerencsétlen szájrapuszi inkább, szóval megszoktam már...

Át kellene költözködnöm lassal a freeblogra, de nekik meg épp szünetel a blog-importjuk, szóval addig kénytelen vagyok itt maradni... :(

Hesz 2008.04.21. 12:50:48

Én meg azon gondolkoztam, hogy átköltöztetem extrás blogra de... khmmm több mint 100 bejegyzést pakolásszon aki ennyire ráér... ^^'

Aarinon majdnem minden japán-koreai-taiwani BL film fenn vann ^^

Igen de Sukitomo-ban az érzeted sincs meg, hogy a srác értené, hogy a másik srác mit akar tőle ^^'

Igazából, Tacchon nekem gyerek. Minden ruhában... imádom őt, de látom magam előtt a felvételeket, vagy a jweb bejegyzéseit, és olyan mintha még mindig csak 16éves kajla kamasz lenne ^^ Ez persze nem jelenti azt hogy akármikor bármikor bármit ha ő kéri XD

Kaze 2008.04.21. 13:37:43

Nnnna, lent is van a Sukitomo. (Hálás köszönet érte!)
Nekem itt is édi ez a másik srác benne.
Óóóóó, de el vagyok látva BL-filmekkel! *dörzsölgeti a tenyerét*
Már csak időt kell szakítanom, hogy mindet megnézzem...

hunhungirl 2008.07.08. 21:51:00

Szia. Megnéztem ma a filmet és szerintem jó volt, de kb. ennyi. Ennél többet szerintem nem is lehet róla mondani, meg azért mégis csak melegekről szól. Maguk a színészek viszont jók voltak, főleg Noeru (Saito). Azért mégegyszer nem nézem meg.:D
Ismered a Summer Snow c. doramat? Nekem az nagyon tetszett, bár kicsit régebbi. Ryoko Hirosue és Tsuyoshi Domoto van főszerepben.

Satoo 2009.03.31. 04:07:09

Uram atyám xD Az első BL amit néztem, és a pofám leszakadt néha. XD A lepedős tényleg jó volt. :P xD Viszont én valahogy nem bírtam nem elnevetni magam minden résznél, mikor "történt valami" még akkor is has semmi komoly nem volt. XD Szokatlan hát most na. xD
Viszont a végén meg már majdnem sírtam :(

Lilithke 2009.05.18. 19:19:54

Hy!
Ne nézzetek hülyének, de nekem Boys Love címen egy tök más film van meg, ugyanazzal a színésszel. (Saito Takumi)
Vajon mi lehet a baj? x)) Vagyis hát, nekem nagyon is tetszik az "én Boys Love"-om, mert 1-2 pikáns jelenet van benne, de felkeltette az érdeklődésem ez a film is.
Valaki meg tudná mondani, hol tudom letölteni? :/
Előre is köszönöm!

Kaze 2009.05.18. 19:37:33

@Lilithke: Hát Saitonak volt 3 filmje, ami meleg témájú, lehet, hogy azok közül van meg neked valamelyik Boys Love címen, de tuti, hogy ez az eredeti :D (A Boys Love-on kívül másik 2 meleg-témájú filmje a Sukitomo és a Istuka no Kimi e.) Esetleg a Boys Love 2-vel keveheted, de abban meg Saito nem játszik már.

A beszerzéséhez pedig ajánlom a j-movies livejournal oldalakat, valamelyiken biztos fenn van.

Lilithke 2009.05.18. 20:02:20

Lehetséges.
Akkor viszont lehet keverem. Minden bizonnyal ez lesz a probléma.
Ami nekem megvan, az egy diák-tanár szerelem. Sora-kun elmegy tanulni egy fiúsuliba, ahova gazdag szülők gyerekei járnak, előtte meg pont az egyik tanárával feküdt le pénzért.
És ez nagyjából a fő szál.
Ez a Boys Love 2? :/
Viszont...nem véletlen mondják, hogy egyformák az ázsiai emberek. ^^"
Pedig úgy hasonlít....^^"
Köszönöm a gyors választ!

Kaze 2009.05.18. 20:33:29

@Lilithke: Na megfejtettem, ami neked megvan, az a Boys Love 2 (vagy van, ahol Boys Love - The theatrical edition-ként is emlegetik. Viszont Saitoh Takumi abban nem játszik, csak a Mamiyát alakító Yoshikazu Kotani és Atsumi Kanno (http://milkteazoo.files.wordpress.com/2008/12/untitled4.jpg).

Ha adsz egy mail-címet nekem, akkor eldküdöm neked a Boys Love 1. letöltő-linkjeit. :D

A másik két film linkjét feljebb találod, Hesz bepostolta a hozzászólásokhoz.

Lilithke 2009.05.18. 20:40:10

@Kaze: Köszönöm, köszönöm, köszönöm! >.

Kaze 2009.05.18. 22:01:45

@Lilithke: Mail ment, remélem, megkapod. :D

Írisz-chan 2009.06.18. 20:11:26

Szia!
Én nem vagyok túlságosan otthon a letöltésekben, főleg a feliratoknál, és arra szeretnélek kérni, hogy eltudnád küldeni nekem a filmet a felirattal együtt? yuyu_chan@citromail.hu Ha nem akkor pedig lécci mondd meg, hogy honnan lehet letölteni ezt a filmet, és hozzá a feliratot. Előre is köszi! :)

Kaze 2009.06.25. 06:32:46

@Írisz-chan: Küldtem levelet, remélem megkapod.

Niyami 2009.12.01. 17:11:22

szia, naagyon nagyon meg szeretném nézni ezt a doramat :) megkérdezhetem, honnan töltötted le? angol felirattal v van hozzá magyar is?
Nagyon jo a blogod :) ma találtam rá,, hogy ezt a doramát kerestem, de tetszik nagyon

Kaze 2009.12.01. 17:21:09

@Niyami: Szia!
Ha írsz nekem egy mélt a kazenokizu @ citromail. hu -ra (szóközök nélkül), akkor elküldöm neked a letöltő-linkeket. (Megaupload-os linkek, angol softsub-bal.) Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik, valamelyik magyar csapat mintha már megcsinálta volna hozzá a magyar feliratot is.
És örülök, hogy tetszik a blogom, bár már nem ide írom az újabb bejegyzéseket, hanem a livejournal-os oldalamra (bal oldalon a linkek között megtalálod, ha érdekel, nyugodtan jelölj be barátnak). :)
Szép napot!
Kaze
Címkék: filmek
süti beállítások módosítása